Samen sterker met teambuilding in Rotterdam

Teambuilding Rotterdam

Iedere manager of bedrijfseigenaar weet dat de kracht van het bedrijf zit in de samenhang van het team. Een team dat lekker met elkaar overweg kan, haalt meer uit het werk, de dag en uiteindelijk uit de klanten. Waarom niet investeren in teambuilding in Rotterdam? Voor teambuilding mag je best een leuke dag uittrekken, om gezellig met elkaar naar de havenstad af te reizen en daar een opbouwende dag te beleven. Maar waar voldoet een goede teambuilding dag aan en hoe verschilt dit van een avondje bowlen?

Teambuilding workshop in Rotterdam

Teambuilding draait om het team maar zorgt ervoor dat je geest geprikkeld wordt, uitdaging aangebracht wordt en dat je juist samen aan een oplossing werkt. Het idee is dat je niet alleen elkaar beter leert kennen, want wie zijn nou eigenlijk die collega’s met wie je dagelijks te maken hebt? Het gaat om meer dan de persoon, namelijk ook op het gebied van elkaars werkstijlen leren waarderen. Zo merk je wat je aan die collega kan hebben op de maandag die weer volgt. Problemen kunnen sneller opgelost worden en de samenwerking zal soepeler verlopen. Daarnaast weet je ook hoe iedereen zijn week graag indeelt en wat de beste momenten zijn om samen projecten op te pakken.

Wanneer doe je zo’n workshop?

Het lijkt misschien handig om dit op vrijdag, aan het eind van de week te plannen. Maar is zo’n teambuilding workshop niet meer waard dan de uitgebluste energie die mensen soms aan het eind van een drukke week nog hebben? Mensen zitten met hun hoofd al in het weekend. En jij als manager wilt meer uit de teambuilding in Rotterdam halen dan een vrijmibo op locatie.

Voor wie?

Een teambuilding workshop is niet alleen voor nieuwe teams handig. Hoewel zij zouden profiteren van een gezellig dag om elkaar te leren kennen, kunnen oudere teams ook zeker meer van elkaar leren. Hoe goed ken jij eigenlijk de collega die altijd aan de overkant zit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *