Huishoudelijke verzorging Den Haag

Huishoudelijke verzorging Den Haag

 

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw huishouding? Met een fysieke of geestelijke beperking kan het huishouden zelf bij houden soms erg lastig of zelfs onmogelijk zijn. Gelukkig hebben we in Nederland een uitstekend zorgsysteem en staat er altijd wel iemand klaar om u te helpen bij het bijhouden van uw huishouding. Huishoudelijke hulp kan in verschillende vormen komen. Zo kan er dagelijks iemand bij u langskomen, maar misschien is wekelijks of zelfs maandelijks genoeg voor u. Bent u opzoek naar huishoudelijke verzorging in Den Haag? Lees in dit blog wat de mogelijkheden zijn.

 

Gehele huishouding

 

Er kan dagelijks iemand bij u langskomen die uw gehele huishouding doet. Zo wordt uw huishouding door degenen die langskomen bijgehouden en hoeft u zelf dus nog heel weinig te doen. Zo wordt ook de afwas voor uw gedaan en uw maaltijd voor u bereid. Dit is vooral geschikt voor mensen die slecht zijn ter been of andere ingrijpende fysieke beperkingen hebben. 

 

Wekelijks of maandelijkse hulp

 

Als u nog wel veel dingen zelf kan, maar de grote dingen alleen niet meer lukken kan er eens per week of om de zoveel weken iemand bij u langskomen. Deze persoon maakt dan uw hele huis goed schoon. Zo wordt uw badkamer schoongemaakt, worden alle vloeren stof gezogen en gedweild en wordt de keuken goed schoon gemaakt. Ook worden kleinere hoekjes, meubels en vensterbanken meegenomen in de schoonmaak. Zo is uw huis om de zoveel tijd weer helemaal blinkend schoon.

 

Persoonlijke verzorging 

 

Een andere optie is persoonlijke verzorging. Dit houdt in dat uw wordt gewassen en begeleid op welke manier dat nodig is. Zo komt er dagelijks meerdere keren per dag iemand bij u langs om u te helpen. Als het op een gegeven moment te moeilijk voor u wordt om zelfstandig te blijven wonen, kan u er ook over denken om in een tehuis te gaan wonen als u dat fijner zou vinden.  

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *