Creëer je eigen stijl met Boho armbandjes

Boho armband

Maak je outfit helemaal compleet met Boho armbandjes om je pols. Armbandjes in de Bohemian stijl zijn helemaal van nu en bieden je de mogelijkheid om je eigen stijl neer te zetten. Combineer ze met verschillende soorten Bohemian armbanden of zelfs andere accessoires. Wil jij ook stralen als een echte boho chick? Wij vertellen je hoe.

Oorsprong van de Bohehian style

De Bohemian stijl, ook wel Boho style of Ibiza style genoemd, is geïnspireerd op het vakantie eiland Ibiza en heeft vele hippie invloeden. Lekker nonchalant en eigenzinnig door de unieke en eindeloze combinaties. Met Boho armbandjes draag je dagelijks een stukje vakantie met je mee. Het maakt eigenlijk niet uit wat je aantrekt, een Boho armband staat altijd. 

De kenmerken

De Bohemian style kenmerkt zich door de vele en felle kleuren gecombineerd met rustige basic kleuren. Maar ook met drukke prints. Daarnaast komt de puurheid van het eiland ook terug in de natuurlijke materialen die gebruikt of afgebeeld worden. Denk aan hout, steen of veren en zilveren bedeltjes met natuurelementen zoals vissen erop afgebeeld. Ook hangen er zelfs echte schelpen aan de armbandjes. De Ibiza style kenmerkt zich ook door de overvloed aan accessories. Hoe meer, hoe beter! Ook zie je, voornamelijk in de tassen, schoenen en riemen, franjes terug.

Boho armbandjes voor iedereen

Het aanbod aan Boho armbandjes is eindeloos. Kies voor armbandjes in je lievelingskleuren en combineer ze met een outfit met basic kleuren. Wil je juist een natuurlijke uitstraling? Door de natuurlijke materialen hout en steen gecombineerd met veren en schelpen kun je dit creëren. Combineer er op los voor een extra Bohemian effect.

Een Boho armband als cadeau

Je hoeft de Boho armbandjes natuurlijk niet voor jezelf te houden. Geef ze cadeau aan je vriendin, moeder of fijne collega. Met een Boho armbandje als cadeau geef je een stukje vakantiegevoel weg wat de ontvanger heerlijk met zich mee kan dragen. Fijn toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *